Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhje me stafin e Institucionit të Prefektit, për të bërë një analizë të situatës post-termet për dëmet e shkaktuara nga termeti i datës 21.09.2019
October 2, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim sekretarin e këshillit bashkiak Vorë si dhe përgjegjësen e sektorit të financës në bashkinë Vorë
October 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim nënkryetarin e Bashkisë Kavajë si dhe sekretarin e këshillit bashkiak

Sot, më datë 03.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari në prezencë të sekretarit të përgjithshëm Z. Emil Konomi dhe përgjegjëses të sektorit juridik Znj. Sonila Rudi, priti në takim nënkryetarin e Bashkisë Kavajë Z.Guxim Kola si dhe sekretarin e këshillit bashkiak Z. Sulejman Merkja. Në këtë takim u theksua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe u diskutua për ndjekjen e proçedurave ligjore në mbarëvajtjen e punës të këshillit bashkiak Kavajë.

Comments are closed.