Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari
May 11, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Majorit Klodian Tanushi
May 16, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa

Sot më datë 15.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa. Në këtë takim u diskutua për realizimin e detyrave dhe objektivave si dhe për forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional.

Comments are closed.