Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në homazhet si dhe në ceremoninë shtetërore të lamtumirës për nder të Nëntetares, Zarife Hasanaj
May 10, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa
May 15, 2019

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari

Mesazh ngushëllimi i Prefektes së Qarkut Tiranë, Zj. Jahollari:

Lajmi tjetër i rëndë i humbjes së jetës në krye të detyrës të Major Klodian Tanushi, na ka tronditur tej mase. Në këto çaste dhimbje, jam pranë familjes Tanushi, bashkëshortes dhe tre fëmijeve të tij.

Është dhimbje e madhe për të gjithë ne, për Forcat e Armatosura, për mbarë vendin. Emri i Major Klodianit do të mbetet për jetë i paharruar në altarin e nderit dhe krenarisë së Forcave të Armatosura dhe të vendit.

U prehtë në paqe Majori trim dhe i guximshem, përfaqesues i cilësive më të larta të ushtarakut të FA.

Comments are closed.