Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë për Ullmar Qvick
April 23, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
April 25, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e kabinetit të Ministrisë së Mbrojtjes, zj.Belioza Çoku

Sot më datë 23.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim drejtoreshën e kabinetit të Ministrisë së Mbrojtjes zj.Belioza Çoku. Në këtë takim u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional.

Comments are closed.