Sot, më datë 19.04.2019, u zhvillua takim me Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut
April 19, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e kabinetit të Ministrisë së Mbrojtjes, zj.Belioza Çoku
April 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë për Ullmar Qvick

Sot më datë 23.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin  e organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë për Ullmar Qvick- ambasador i Kulturës shqiptare në Suedi.  U vleresua kontributi i tij i madh si njohës i kulturës shqiptare, studiues i historisë dhe gjuhësisë shqipe, si dhe përkthyes i shkëlqyer nga gjuha shqipe në suedeze dhe anasjelltas.

Comments are closed.