Prefekti i Qarkut Tiranë, bëri një vizitë në Selinë e Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane
September 10, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti ne takimin e radhës qytetarë të Qarkut
September 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat

Sot, më datë 11.09.2019 Prefekti i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat Znj. Anastasi Meçe. Në këtë takim u diskutua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional për mbarëvajtjen ligjore si dhe problematikat për marrjen e masave sipas ligjit për mbledhjen e radhës të këshillit të Basenit Ujor.

Comments are closed.