Prefekti i Qarkut Tirane priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat
September 11, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e përvitshëm në lidhje me mbarëvajtjen e procesit arsimor me institucionet qëndrore në nivel vendor dhe organet e qeverisjes vendore përgjegjëse.
September 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti ne takimin e radhës qytetarë të Qarkut

Sot, më datë 12.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti ne takimin e radhës  qytetarë të Qarkut, të cilët shprehen shqetësimet e tyre lidhur me çështje të verifikimit të titujve të pronësisë, të kompensimeve të dëmeve materiale si dhe të hapësirave publike. Znj. Jahollari, ne takim, ku moren pjese dhe nga stafi i Institucionit, theksoi se çdo shqetësim do të trajtohet rigorozisht nga strukturat e Institucionit si dhe në bashkëpunim me organet në nivel qendror e vendor. Angazhimi i Prefektit është maksimal për të trajtuar çdo problematikë deri në zgjidhje, duke vënë në dijeni edhe qytetarët mbi ecurinë e kërkesave të tyre.

Comments are closed.