Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën 5 mujore të Drejtorisë së Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
August 28, 2019
TEST
August 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Sot, më datë 29.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z. Elton Varaku. Në këtë takim u diskutua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional për evidentimin e gjendjes së kanaleve ujitëse, si dhe për masat që do merren për pastrimin e këtyre kanaleve me qellim shmangien e përmbytjeve në sezonin e shirave. U la detyrë për ditët ne vijim që grupi i punës i ngritur nga Prefekti i Qarkut Tiranë sëbashku me përfaqësues të kësaj drejtorie të fillojnë inspektimet për tu njohur me nga afër me situaten ne terren.

Comments are closed.