Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, inspektorë të rendit dhe Zyrës Arsimore Kavajë
May 23, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e muajit të Bekuar të Ramazanit
May 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim pedagogë dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘

Sot, më datë 24.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim pedagoge dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘.  Në këtë takim u diskutua rreth bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe u njohën me misionin dhe detyrat e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë. U theksua që strategjia kombëtare e punësimit, nismat e ndërmarra nga Qeveria, krijojnë mundësinë institucionale  për të përfituar një praktikë profesionale, për të  mësuar nga afër funksionimin e administratës publike. Punësimi i studentëve ekselentë, si dhe integrimi i tyre ne tregun e punës është një nga prioritetet më të mëdha të Qeverisë.

Comments are closed.