Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim pedagogë dhe studentë të Shkollës së Lartë Universitare, Jopublike ‘‘Wisdom University‘‘
May 24, 2019
Nënprefekti për Vorën, Kavajën dhe Rrogozhinën organizoi takim në kuadër të zbatimit të detyrimeve ligjore për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit
May 27, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e muajit të Bekuar të Ramazanit

Më datë 24.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkia Tiranë me rastin e muajit të Bekuar të Ramazanit. Në këtë iftar, i cili u hap me fjalët mikpritëse nga kryetari i bashkisë, z. Erion Veliaj, ishin te pranishëm anëtarë te Qeverisë, deputetë, Myftiu i Komunitetit Mysliman të Tiranës, z. Ylli Gurra, përfaqësues të klerit në Tiranë, përfaqësues të pushtetit vendorë etj. Gjatë këtij iftari u dhanë shumë mesazhe urimi për begati, harmoni, paqe, e dashuri ndërmjet komuniteteve të ndryshme të kombit tonë.

Comments are closed.