Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, z. Erind Bejko
July 24, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi kostituimin e Këshillit të ri bashkiak si dhe Kryetarit të ri të Bashkisë Rrogozhinë, Z. Haxhi Memodha
July 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim përfaqësuesin e firmës private të ndërtimit Salillari, z. Ermal Salillari

Pas konstatimit të problematikës së bllokimit të kanalit kullues që derdhej në zonën e bregdetit i cili ndodhet midis Hotel Grint dhe lokal Kelvin si dhe në përfundim e sipër të punimeve në këtë zonë, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim përfaqësuesin e firmës private të ndërtimit Salillari, Z. Ermal Salillari. Në këtë takim u diskutua për rëndësinë e bashkëpunimit ndërinstitucional për një rezultat sa më të mirë në shërbim të komunitetit të kësaj zone. Gjithashtu u analizua puna e mirë që është bërë deri më tani dhe që do vazhdojë në ditët në vijim, në të gjitha zonat problematike në mënyrë që të kemi një plazh sa më të pastër dhe të sigurt për pushuesit e kësaj zone.

Comments are closed.