Prefektja e Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit të Çlirimit të Tiranës. Ceremonia u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë.
November 17, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në “Analizën e 100 ditëve të para në Bashkinë Kamëz” të organizuar nga kryetari i bashkisë Z.Rakip Suli në bashkëpunim me stafin e tij.
November 20, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Prefektin e Qarkut Durrës, drejtorin e ujitjes dhe kullimit Durrës Z.Elton Varaku, perfaqësuesi i Hec Murdhar Z.Skender Zela si dhe nënkryetarin e Bashkisë Shijak Z.Nazmi Kondo.

Sot, më datë 18.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim Prefektin e Qarkut Durrës z.Roland Nasto, drejtorin e ujitjes dhe kullimit Durrës Z.Elton Varaku, perfaqësuesi i Hec Murdhar Z.Skender Zela si dhe nënkryetarin e Bashkisë Shijak Z.Nazmi Kondo. Në këtë takim u diskutua për problemin e krijimit të përmbytjeve ne grykëderdhjen e lumit Erzen në Shijak i cili u inspektua nga grupi i perbashkët në terren, si dhe për mënyrën e zgjidhjes së këtij problemi duke parandaluar rastin e një përmbytjeje të mundshme gjatë ditëve më shi.

Comments are closed.