Prefektja e Qarkut Tiranë ishte e ftuar në veprimtarinë e organizuar tek Muzeu Historik Kombëtar nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e LANÇ dhe Dëshmorët e tjerë të Atdheut.
November 14, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Prefektin e Qarkut Durrës, drejtorin e ujitjes dhe kullimit Durrës Z.Elton Varaku, perfaqësuesi i Hec Murdhar Z.Skender Zela si dhe nënkryetarin e Bashkisë Shijak Z.Nazmi Kondo.
November 18, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit të Çlirimit të Tiranës. Ceremonia u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë.

Sot, më datë 17 Nëntor 2019 , Prefektja e Qarkut Tiranë, Zj . Jahollari, mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit të Çlirimit të Tiranës. Ceremonia u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë. Të pranishëm ishin përfaqësuesit më të larte të politikes dhe Qeverisë Shqiptare,  z. Erjon Braçe, Zv/Kryeministër, z. Taulat Balla, Kryetari i Grupit Parlamentar te PS, znj. Vasilika Hysa, Nën/Kryetare Parlamenti, z. Petro Koçi, Zv/Ministri i Mbrojtjes, znj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shendetësise si dhe deputete e përfaqësues të Organizatës Kombetare të Dëshmorvëe të LANÇ dhe Dëshmoreve të tjerë të Atdheut, Organizatës Kombëtare të Veteranëve të LANÇ.

 

Në fjalimet e mbajtura në këtë aktivitet mesazhet ishin se LANC eshte ngjarja me e rendesishme historike per Kombin, ngjarje qe na rreshtoi ne krahun e duhur te historise, ne krahun e fitimtareve, perkrah SHBA, UK, Frances .Edhe sot pas 75 vjet ,  te vazhdojme të bashkuar dhe në krahun e duhur të historisë për ta çuar Shqipërinë gjithmonë e më përpara në rrugën e integrimit europian.

Comments are closed.