Prefektja e Qarkut Tirane zhvilloi nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise diskutuan per problemet per akomodimin e qytetareve qe u jane demtuar banesat
November 30, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese ne mbledhjen që u zhvillua nga Zv/ministria e Bujqesisë.
December 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Kamëz inspektuan pallatet e dëmtuara në zonën e Valiasit të Vjetër.

Sot, më datë 01.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Jahollari sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Kamëz Z. Suli inspektuan pallatet e dëmtuara në zonën e Valiasit të Vjetër. Faza e inspektim-vlerësimit po vijon normalisht dhe me ritme të shpejta duke ju përgjigjur në kohë çdo qytetari. Prefekti i Qarkut Tiranë gjen edhe njëherë rastin t’ju bëj thirrje për qetësi dhe se institucionet e Republikës së Shqipërisë janë në gatishmëri të plotë në çdo moment.

Comments are closed.