Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremoninë e vendosjes së kurorave me lule e homazheve që u organizua tek Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në nder të 29 Nëntorit ditës së Çlirimit të Atdheut
November 29, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Kamëz inspektuan pallatet e dëmtuara në zonën e Valiasit të Vjetër.
December 1, 2019

Prefektja e Qarkut Tirane zhvilloi nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise diskutuan per problemet per akomodimin e qytetareve qe u jane demtuar banesat

Prefektja e Qarkut Tirane, zj Jahollari zhvilloi  nje inspektim ne Bashkine Kavaje ku sebashku me Kryetarin e Bashkise z. Redian Krali diskutuan per problemet  per akomodimin e qytetareve qe u jane demtuar banesat, mundesine per ngritjen e nje qendre ne palestren e shkolles si dhe per koordinimin e veprimtarise per konstatimin e vleresimin ligjor te demeve te shkaktuara nga termeti i dt 26 nentor . Gjithashtu inspektuan me Kryetarin e Bashkise  nje zone ne qytetin e Kavajes qe ka nevoje per ekspertize te metejshme profesionale per te siguruar 7 banesa nga rreziku.

Comments are closed.