Prefekti Qarkut Tiranë Znj sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës inspektuan situatën e rëndë të rrëshqitjes së rrugës dhe të dheut në afërsi të godinës së Bashkisë Vorë
September 24, 2019
Prefektit i Qarkut Tirane mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme
September 25, 2019

Prefekti I Qarkut Tiranë sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet pranë disa familjeve të dëmtuara nga termeti

Prefekti I Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet gjatë ditës së sotme pranë disa familjeve të dëmtuara nga termeti në zonën e fshatit Kuç në Bashkinë Vorë. Këtyre familjeve iu ofrua ndihmë mjekësore si dhe mbështetje me ilaçe dhe materiale të tjera sipas nevojave dhe kërkesave te secilës nga këto familje të dëmtuara si pasojë e termetit. Këto ndihma u dhuruan nga fondacionit ERA Emergency Reaction Albania të cilët ofruan mbështetjen e tyre për ti ardhur në ndihmë banorëve të fshatit Kuç, Bashkia Vorë.

Comments are closed.