Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese ne mbledhjen që u zhvillua nga Zv/ministria e Bujqesisë.
December 3, 2019
Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë vazhdon te asistojë në punën e grupeve ne terren në Bashkinë Kamez
December 10, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë vijoi inspektimet e pallateve dhe ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Njësinë Administrative Golem.

Më datë 07.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari vijoi inspektimet e pallateve dhe ndërtesave të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Njësinë Administrative Golem. Si pjesë e grupit inspektues sëbashku me Prefekten ishin përfaqësues të bashkisë Kavajë, përfaqësues të Njësisë Administrative Golem, si dhe përfaqësues nga Këshilli i Qarkut Tiranë të cilët shprehen gadishmërinë e tyre për tiu ardhur në ndihmë banorëve të prekur nga tërmeti. Znj.Jahollari pohoi se e vlerëson shumë kontributin që po jep grupi i inxhinierëve të ardhur nga Rumania të cilët po ndihmojnë grupet tona në terren për  vlerësimin e dëmeve sa më të saktë dhe të shpejtë në këtë njësi administrative.

Comments are closed.