Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit 1944 në Tiranë.
February 4, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin ceremonial të organizuar nga Bashkia e Tiranës për nder të Kongresit të Lushnjes dhe 100 vjetorit të Tiranës Kryeqytet.
February 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës Elbasan për Bashkinë e Peqin.

Sot, më datë 05.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës  Elbasan për Bashkinë e Peqin z.Edmond Xhani. Në këtë takim ku ishin të pranishëm dhe përfaqesues të zyrës arsimore  të Bashkisë Peqin dhe të Drejtorisë Arsimore të Elbasanit,  u diskutua rreth bashkëpunimit në lidhje me planifikimin, implementimin e politikave, programimin, dhe nxitjen e të rinjve për arsimin profesional. Shkëmbimi i mendimeve dhe ideve për nxitjen  dhe krijimin e mundësive  për arsimimin  profesional të të rinjve, krijoi një klimë shum të frytshme në këtë takim.

Comments are closed.