Institucioni i Prefektit të Qarkut zhvilloi analizën vjetore të punëve të bëra për vitin 2019 si dhe objektivave të reja për vitin 2020.
January 28, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës Elbasan për Bashkinë e Peqin.
February 5, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit 1944 në Tiranë.

 

Sot, më datë 04.02.2020 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në kuadër të 76-vjetorit të masakrës së 4 shkurtit 1944 në Tiranë, nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e Lanç-it dhe Dëshmorët e Tjerë të Atdheut.

Në këtë aktivitet ishin të pranishëm, Zv/ministri i Mbrojtjes , kryetari i Organizatës Kombëtare të Veteranëve të LANÇ,  Administratori i Njësisë Administrative Nr.5 Tiranë,  përfaqësues nga  Këshilli i Qarkut, si dhe profesorë të nderuar të historisë Shqiptare.

 

Aktiviteti filloi me fjalime të mbajtura nga të pranishmit si dhe pasoi me recitime nga nxënësit e shkollës Qemal Stafa  si një kujtesë mbi këtë datë të shënuar historike.

Comments are closed.