Institucioni i Prefektit te Qarkut Tirane Tirane ne baze te Planit Kombetar te Pastrimit, nisi monitorimin e aksionit te pastrimit ne zonen e Ndroqit tek Ura e Mnik-ut.
November 8, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonin e zhvilluar në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, nga Bashkia Rrogozhinë, në Lapidarin e Margarita e Kristaq Tutulanit në Njësinë Administrative Gosë.
November 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë.

Sot, në datë 12.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë. Në këtë takim u diskutua për kalimin në Këshillat Bashkiak problematika e rindërtimit  të shtëpive të shkatërruara nga tërmeti të cilat janë evidentuara si të pabanueshme.  Në pëfundim të këtij takimi prefektja kërkoi angazhimin e gjithësecilit për zgjidhjen e këtij problemi.

Comments are closed.