Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile në Ministrin e Mbrojtjes z. Haki Cako
July 31, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
August 1, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë

Me datë 01.08.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë.
Në këtë takim u diskutua për zgjidhjen e problemit dhe përfundimin e aksionit të ndërhyrjes te pallati “Edal” në Njësinë Nr.8, si dhe marrjen e masave parandaluese dhe reaguese kundra zjarrit; për pastrimin e kanaleve kulluese; për gjendjen e rezervuareve dhe problematikave të tjera të emergjencave civile.

Comments are closed.