Në Sallën e Takimeve të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i Prefektit të Qarkut Tiranë, zj. Suzana Jahollari, me përfaqësuesit e Bashkisë Kavajë dhe të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit Durrës
July 30, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Emergjencave Civile të Bashkisë Tiranë
August 1, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile në Ministrin e Mbrojtjes z. Haki Cako

Më datë 31.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave Civile në Ministrin e Mbrojtjes z. Haki Cako. U diskutua në lidhje me problematikat e emergjencave civile në sezonin e verës.

Comments are closed.