Prefektja e Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele.
May 2, 2018
TAKIMI PËRMBYLLËS I AKSIONIT “PASTROJMË TOKËN QË DUAM
May 4, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Znj.Marisa Kacorri D.R e Punësimit Tiranë

Sot më datë 03.04.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Znj.Marisa Kacorri D.R e Punësimit Tiranë.U diskutua për problemet e punësimit dhe planet për zhvillim e bashkëpunim.

Comments are closed.