Vazhdon aksioni kombetar pastrojme Shqiperine qe duam ne plazhin e Spillese.
April 25, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Znj.Marisa Kacorri D.R e Punësimit Tiranë
May 3, 2018

Prefektja e Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele.

Në datë 02.05.2018 Prefektja e Qarkut Tiranë  Znj.Suzana Jahollari organizoj një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrsë Arsimit, Rinisë dhe Sporteve Z. Koli Bele.

Gjatë këtij takimi i cili u zhvillua pranë ambienteve të  Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u diskutuan një sërë problematikash në fushën e arsimit,  specifikisht mbi emërimin dhe shkarkimin e e mësuesve (edukator) në arsimin parashkollorë.

Z.Koli shprehu gadishmërin për vijimësinë  e bashkëpunimit midis dy institucioneve për zgjidhjen e këtij ngërçi që konflikton Bashkitë dhe Drejoritë Arsimore në Qarkunë e Tiranës.

Comments are closed.