Sot më datë 02.06.2020 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i radhës i Task-Forcës Vendore në nivel qarku, për bashkëpunim dhe koordinim, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike i cili u drejtua nga Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari.
June 23, 2020
Në vijim të takimeve, në kuadër të luftës kundër kultivimit të lëndëve narkotike, Prefekti i Qarkut Tiranë, Zj. Suzana Jahollari, organizoi në Kavajë takimin e radhës antikanabis me përfaqësues të Bashkive Kavajë dhe Rrogozhinë, në lidhje me intensifikimin e masave për parandalimin e kultivimit të kanabisit.
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore znj. Gerta Lubonja, si dhe Prof As.Enkelejda Gjinali, pedagoge ne Universitetin Politeknik të Tiranës.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore znj. Gerta Lubonja, si dhe Prof  As.Enkelejda Gjinali, pedagoge ne Universitetin Politeknik të Tiranës. Ky takim u organizua në kuadër të diskutimeve të një Projekti të BE për mirëmenaxhimin, si dhe trajnimin e Këshillave të Basenit Ujor. Në fund të takimit u theksua rëndësia e bashkëpunimit ndërinstitucional, koordinimin dhe mbarëvajtjen e punës për mirëmenaxhimin e ujrave, si një aset e vlerë mbarëkombëtare dhe roli e rëndësia e vendimmarrjes nga Këshilli I Basenit Ujor.

Comments are closed.