Sot më datë 29.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural z.Enea Hoti dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Politikave të Bujqësisë, Sigurisë Ushqimore dhe Zhvillimit Rural z.Irfan Tarelli.
July 29, 2020
Sot më datë 06.08.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Rikard Luka ekspert i projektit “Bashki të Forta”, për Qarkun Tiranë.
August 6, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyres Agjencisë Burimeve Ujore Ishëm-Erzen-Mat znj.Anastasi Meçe

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyres  Agjencisë  Burimeve Ujore  Ishëm-Erzen-Mat znj.Anastasi Meçe, për  zbatimin e disa ndryshimeve ligjore të ndryshuara së fundmi për funksionimin e  Këshillit të Basenit Ujor.

Comments are closed.