Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta Lubonja
April 16, 2019
Sot, më datë 18.04.2019, u zhvillua takim me temë “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe Bashkisë Vorë“
April 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim grupin kryesor të Planizimit për Stërvitjen “Reagimi i Përbashkët 19”

Sot më datë 17.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim grupin kryesor të Planizimit për Stërvitjen “Reagimi i Përbashkët 19”, me përfaqësues Shtabi i Pergjithshem, Qendra e Stimulimit dhe Agjensia e Sistemeve të Ndërlidhjes. Në këtë takim u diskutua për rëndësinë e bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe rreth projektit për Stërvitjen Rajonale në Kuader të vendeve A5 me bashkëpunimin e SHBA, për trajnimin në fushën e Emergjencave Civile me Skenar “Tërmetet”.

Comments are closed.