Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Agjensisë për Pushtetin Vendor në Ministrinë e Brendshme z. Bekim Murati
April 16, 2019
Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim grupin kryesor të Planizimit për Stërvitjen “Reagimi i Përbashkët 19”
April 17, 2019

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta Lubonja

Sot më datë 16.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, zj Gerta Lubonja. Në këtë takim u diskutua rreth rëndësisë së bashkëpunimit ndërinstitucional si dhe për kuptimin e zbatimin e standarteve ligjore në zhvillimin e mbledhjes së radhës të Këshillit të Basenit Ujor Ishëm Erzen.

Comments are closed.