Istitucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar në Bashkinë Kavajë nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi për masat e marra për sezonin turistik veror nga pushteti vendor dhe strukturat e tjera vendore.
July 6, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë, në datë 07.07.2020, zhvilloi takimin e rradhës së Task Forcës vendore anti COVID-19.
July 8, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari shoqeroi Ministrin e Brendshëm z.Sandër Lleshaj ne inspektimin e përfundimit të punimeve të rikonstruksionit të godinës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari shoqeroi  Ministrin e Brendshëm z.Sandër Lleshaj ne inspektimin e përfundimit të punimeve të rikonstruksionit të godinës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë. Znj.Jahollari e falenderoi Ministrin për bashkëpunimin ndërinstitucional si dhe   për mbështetjen e vazhdueshme të treguar ndaj institucionit të Prefektit

Comments are closed.