Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli.
July 1, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari shoqeroi Ministrin e Brendshëm z.Sandër Lleshaj ne inspektimin e përfundimit të punimeve të rikonstruksionit të godinës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë.
July 6, 2020

Istitucioni I Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar në Bashkinë Kavajë nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z.Blendi Klosi për masat e marra për sezonin turistik veror nga pushteti vendor dhe strukturat e tjera vendore.

Comments are closed.