Prefekti i Qarkut Tiranë priti në zyrë Nënprefektin e Ishujve të Jonit
February 28, 2020
U zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore, për sensibilizimin në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.
March 3, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me drejtorin e Drejtorisë së Arkivave shtetërore Vendore

Sot, më datë 02.03.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me drejtorin e Drejtorisë së Arkivave shtetërore Vendore z.Pashk Alia si dhe me përgjegjësin sektorit të Financës dhe Burimeve Mbështetëse të dhe specialisten e arkivës. Në këtë takim u diskutua per realizimin në kohë dhe me cilësi të detyrimeve ligjore për përpunimin e dokumentacionit të arkivuar në vite të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë. Në fund të këtij takimi u vendosën sfidat për vitin 2020.

Comments are closed.