Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi.
September 2, 2020
Sot më datë 02.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Shërbimit Informativ të Shtetit z. Helidon Bendo.
September 2, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim pune me Drejtoreshën e Kabinetit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë znj.Keti Luarasi.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim pune me Drejtoreshën e Kabinetit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë znj.Keti Luarasi. Ky takim u realizua në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional ku u diskutua rreth ndarjes administrative dhe territoriale në qark me qëllim rritjen cilësore të sherbimeve ndaj qytetarëve.

Comments are closed.