Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e radhës të Task Forcës vendore anti COVID-19
August 25, 2020
Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim pune me Drejtoreshën e Kabinetit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë znj.Keti Luarasi.
September 2, 2020

Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi.

Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi. Në këtë takim u diskutua për proçedurën që duhet ndjekur nga pushteti vendor në bashkitë e qarkut Tiranë për menaxhimin e integruar te mbetjeve, adresimin e problemeve me te cilat përballet pushteti vendor për menaxhimin e tyre.

Comments are closed.