Sot më datë 06.08.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim z.Rikard Luka ekspert i projektit “Bashki të Forta”, për Qarkun Tiranë.
August 6, 2020
Sot më datë 01.09.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim zevëndësministren e Turizmit dhe Mjedisit znj.Ornela Çuçi.
September 2, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e radhës të Task Forcës vendore anti COVID-19

Në zbatim të detyrave për monitorim të masave anti COVID-19, sot më datë 25.08.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin e radhës të Task Forcës vendore anti COVID-19, ku ishin të pranishëm përfaqësues nga Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë, Instituti i Shëndetit Publik, Inspektoriati i Punës, Policia Bashkiake Tiranë, IKMT, DROSHKSH. Në këtë takim u diskutua në lidhje me grupet e masave anti COVID-19, ku u raportua për punën e bërë deri më tani në terren si dhe u la që grupet aktuale do të vijojnë monitorimin sipas grupeve të krijuara, në subjektet përkatëse.

Comments are closed.