JAVA TOKËS 16-22 Prill 2018
April 6, 2018
Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”
April 16, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud Italiane.

Sot më datë 10.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud italiane, qendër për arkivim dhe shërbime dokumentale për mundësimin e dixhitalizimit të arkives së Prefekturës.

Comments are closed.