Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi një takim konsultativ me ekspert të kompanisë OneSud Italiane.
April 10, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës.
April 17, 2018

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”

Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”. Sipas planit të veprimit për ditët 16-22.04.2018 aksioni nisi në tre segmente Ura e Limuthit, Ura e Brarit dhe Ura e Laknasit.

Comments are closed.