Më datë 16.04.2018, ora 09:00 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë ka nisur aksionin në kuadër të nismës “Pastrojmë tokën që duam”
April 16, 2018
Në kuadër të aksionit “Pastrojmë Tokën që Duam”, në Qarkun e Tiranës ka startuar puna në 5 segmente
April 18, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës.

Më datë 17.04.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Z.Gramoz Sako Gjeneral i Gardës së Republikës. U diskutua për ruajtjen e sigurisë së Qarkut Tiranë dhe për bashkëpunim të mëtejshëm.

Comments are closed.