Nën mbikqyrjen e Prefektit të Qarkut Tiranë, u organizua takimi për bashkërendimin dhe zgjidhjen e problemeve të dala gjatë procesit të pajisjes së qytetarëve, me Aktin e Marrjes së Tokës në Pronësi
September 20, 2018
Sot pranë ambienteve të Prefekturës Durrës u zhvillua trajnimi – TTX – për Emergjencat Civile nga Programi “pronews”, organizuar nga DPEC pranë Ministrisë së Mbrojtjes
September 24, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mori pjesë në pritjen që u zhvillua me rastin e Ditës së Ashures

Sot më datë 21.09.2019, Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mori pjesë në pritjen që u zhvillua me rastin e Ditës së Ashures, në Selinë e Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane.

Comments are closed.