Prefekti Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mori pjesë në pritjen që u zhvillua me rastin e Ditës së Ashures
September 21, 2018
Në datën 25.09.2018 rreth orës 20.00 u konstatuan vatra zjarri pranë lagjes Sorraj, në fshatin Kus, në Njësinë Administrative Kashar.
September 25, 2018

Sot pranë ambienteve të Prefekturës Durrës u zhvillua trajnimi – TTX – për Emergjencat Civile nga Programi “pronews”, organizuar nga DPEC pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Sot pranë ambienteve të Prefekturës Durrës u zhvillua trajnimi – TTX – për Emergjencat Civile nga Programi “pronews”, organizuar nga DPEC pranë Ministrisë së Mbrojtjes. Nën drejtimin e DPEC dhe stafit me ekperienc të programit pronews. Ishin pjesmarrës perfaqesues nga Prefektura Durrës,Prefektura Fier, dhe Bashkitë të këtyre Qarqeve.

Në këtë trajnim, u zhvillua ushtrim në tavolinë me skenare të improvizuara, duke pëfshirë fazat e ndryshme të reagimit në skenarin e përmbytjes së improvizuar.

Comments are closed.