Takime me personalitete të fushës së sigurisë shëndetësore
March 7, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone
March 7, 2018

Prefekti Qarkut Tirane Znj.Jahollari zhvilloi një takim me Znj. Anila Bitri

Me datë 27.02.2018 Prefekti Qarkut Tirane Znj.Jahollari zhvilloi një takim me Znj. Anila Bitri, Ambasadori i Shqipërisë në Itali. Në takim u bisedua mbi problematikat e komunitet shqipëtare në Itali dhe mundësitë e përmirësimit të punës bashkëpunuese në të ardhmen si dhe promovimi i barazisë gjinore.

Comments are closed.