Prefekti Qarkut Tirane Znj.Jahollari zhvilloi një takim me Znj. Anila Bitri
March 7, 2018
Zhvillohet 20 vjetori i rënies për liri të themeluesit të ushtrisë clirimtare të Kosovës Adem Jashari
March 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone

Me datë 01.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone, një grua me një karrierë të pasur në fushën e Policisë dhe sigurisë.

Në takim u diskutua mbi problematikat që hasen në kryerjen e kësaj detyre shumë të rëndësishme, analogjitë e Institucioneve, si dhe mundësinë e shkëmbimit të eskperiencave dypalëshe në të ardhmen, me synim përmirësimin e punës. 

Në fund Prefekti i Qarkut Tiranë e  ftoi znj.Basilone të vizitojë Tiranën së shpejti.

Comments are closed.