Prefekti I Qarkut Tiranë zj. Suzana Jahollari, zhvilloi sot një takim pune me Prefektin e Qarkut Berat z. Harilla Dafa
October 30, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin në lidhje me mbarëvajtjen dhe procedurën ligjore për mbledhjen e rradhës të KBU, Ishëm-Erzen
November 5, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Kryetari Bashkisë Kavajë, z. Isa Sakja, me rastin e 200 vjetorit të Sahat-Kullës në Kavajë

Më datë 31.10.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Kryetari Bashkisë Kavajë, z. Isa Sakja, me rastin e 200 vjetorit të Sahat-Kullës në Kavajë. Në fjalën e mbajtur znj. Jahollari shprehu mirënjohjen e saj, për punën e realizuar në restaurimin e Sahat-Kullës, gjithashtu theksoi se Prefekti do të mbështes e promovoj bashkëpunimin e koordinimin ndërinstitucional për realizimin e programit të Qeverisë në Qarkun e Tiranës.

Comments are closed.