Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Kryetari Bashkisë Kavajë, z. Isa Sakja, me rastin e 200 vjetorit të Sahat-Kullës në Kavajë
October 31, 2018
Sot më datë 05.11.2018 u zhvillua mbledhja lidhur me detajet teknike në procesin e konfirmimit të genplaneve për objektet shtetërore që privatizohen
November 5, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin në lidhje me mbarëvajtjen dhe procedurën ligjore për mbledhjen e rradhës të KBU, Ishëm-Erzen

Më datë 05.11.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin në lidhje me mbarëvajtjen dhe procedurën ligjore për mbledhjen e rradhës të KBU, Ishëm-Erzen.                      U la detyrë për të parë bazën ligjore të implementuar në bazë të ligjit të ri, për menaxhimin e burimeve ujore ku parashikohen emërtesat e reja për institucionet, të cilat kanë përgjegjësi ligjore për zbatimin e tyre.

Comments are closed.