Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me drejtues të Sekretariatit Teknik të Ujit
May 7, 2018
Takim i Prefektit Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari me zv.ministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë Z.Artan Shkreli dhe drejtorin e Institutit të Ndërtimit për projektin rehabilitues përgjatë përroit të Limuthit
May 9, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremonin Jubilare, me rastin e 60 vjetorit të krijimit të Akademisë së Forcave të Armatosura.

Sot më 08.05.2018 Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremonin Jubilare, me rastin e 60 vjetorit të krijimit të Akademisë së Forcave të Armatosura. Prezente ishte edhe Ministria e Mbrojtjes Znj.Olta Xhacka, e cila në fjalën e saj përshëndetëse theksoj rolin e rëndësishëm që ka kjo ministri së bashku me Prefekturat, në lidhje me menaxhimin, përballimin e Emergjencave Civile.

Comments are closed.