Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me drejtues të Bashkisë Tiranë dhe Drejtorisë Rajonale të Ujitjes e Kullimit
May 7, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në ceremonin Jubilare, me rastin e 60 vjetorit të krijimit të Akademisë së Forcave të Armatosura.
May 8, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me drejtues të Sekretariatit Teknik të Ujit

Më datë 07.05.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me drejtues të Sekretariatit Teknik të Ujit për aksionin e heqjeve të inerteve e impjanteve të paligjshme. Gjithashtu grupi i punës ndërinstitucional filloj sot daljen në terren për të vepruar kundër paligjshmërisë.

Comments are closed.