Sot në institucionin e Prefektit Të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja në lidhje me sigurinë e Digave
July 6, 2018
Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit ku u pasqyrua analizua 6 mujore nga sektori i financës dhe shërbimeve mbështetëse
July 9, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter

Sot më datë 06.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter dhe me dy kovat e reja me kapacitet 2500 litra. Të pranishëm ishin 12 Prefektët, Ministria e mbrojtjes znj. Olta Xhacka, Shefi Shtabit të përgjithshëm FA z. Bardhyl Kollcaku, Drejtori i përgjithshëm I emergjencave civile z. Haki Cako, Deputet përfaqësues nga Komisioni I sigurisë z. Xhemal Qefalia, z. Shpëtim Sina, Drejtues të Forcave Zjarrfikëse dhe drejtues të tjerë të Emergjencave Civile dhe FA. U diskutua në lidhje me problematikat, masat e marra Nga strukturat vendore për parandalimin e emergjencave civile në sezonin e verës si dhe domosdoshmëria e ndryshimit të ligjit nr.8756 datë 26.03.2001 për “Emergjencat Civile”.

Comments are closed.