Sot u zhvillua takimi sensibilizues për masat kundra zjarrit për minimizimin e dëmeve nga zjarret
June 25, 2018
Sot u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke
June 27, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore

Më datë 27.06.2018 Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore me urdhër të Kryeministrit nr.228 datë 01.12.2017. Kjo mbledhje u zhvillua në prani të Prefektëve të cilët janë edhe kryetar të baseneve. Ndër problematikat kryesore që u diskutuan ishin ndërhyrja ndaj shfrytëzimit dhe gërryerjes së brigjeve të lumenjëve, shfuqëzimi I lejeve për rehabilitim të cilat bien në kundërshtim me ligjin.

Comments are closed.