Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore
June 27, 2018
Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
June 29, 2018

Sot u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke

Sot më datë 27.06.2018 u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh të braktisur nga ndërtuesi dhe në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke duke u bërë burim infeksioni në mes të Tiranës. Ndihmën e kërkoi Bashkia Tiranë. U vendosën detyra për UKT, Inspektoriatin e Shëndetit Publik, Policia Bashkiake, shërbimi i zjarrfikësve dhe ndihmë me pompë e njerëz nga Forcat e Armatosura.

Comments are closed.