Takim i Prefektit Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari me zv.ministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë Z.Artan Shkreli dhe drejtorin e Institutit të Ndërtimit për projektin rehabilitues përgjatë përroit të Limuthit
May 9, 2018
Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen në lidhje me problematikat e digave dhe rezervuarëve.
May 14, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në simpoziumin me temë “Marrëdhëniet shqiptaro-turke”

Më datë 09.05.2018 Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në simpoziumin me temë “Marrëdhëniet shqiptaro-turke”. Në fjalën e saj përshëndetëse Znj.Jahollari shprehu mirënjohjen e saj për ndihmesën dhe suportin që shteti Turk ka dhënë për shtetin Shqipëtar. Gjithashtu theksoj se Republika e Turqisë është një partner strategjik I vendit tonë, të dy vendet janë antëtarë të NATOS-S dhe kanë aspirata drejt BE.

Comments are closed.