Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi raportimin e veprimtarisë 6 mujore të Komisionit Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë
July 13, 2018
Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me kryetarin e shoqatës ALSAR, z. Medi Gurra
July 18, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me Kryetarin e Bashkisë Durrës z. Vangjush Dako dhe Prefektin e Qarkut Durrës z. Roland Nasto

Më datë 16.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Kryetarin e Bashkisë Durrës z. Vangjush Dako dhe Prefektin e Qarkut Durrës z. Roland Nasto. U diskutua për problematikat e Task Forcës së Turizmit dhe sigurinë në plazhe. Marrja e masave për zbatimin e detyrimeve ligjore për vrojtuesit e plazhit është emergjente si dhe vendosja e sinjalistikës.

Comments are closed.